Din Produktions Byrå

 • INNOVATIVA IDEER
 • PRODUKTION
 • PROFILARTIKLAR
 • DEKOR

Vi vill att allt skall vara så enkelt som möjligt för er. Vi har de mesta som behövs under ett och samma tak för era behov. Om vi inte har så fixar vi ändå, allt för att ni skall slippa oroa er för onödiga komplikationer. Här är några exempel på vad vi kan göra för er. Om det inte finns med, kontakta oss så skall vi se om vi kan fixa det ändå.

 

ALLT under samma tak

 

 Pär Lemnert

Kom in på en kopp kaffe.
Eller kontakta oss.

Namn:*
E-mail:*
Tele*
Ämne:*
Meddelande:*

 • SKYLTAR

  Skyltar är ett format som har många användningsområden, från namnskyltar på dörrar till stora ljuslådor / plåtskyltar på väggar och tak. Vi kan hjälpa er med de flesta format.
 • STORFORMAT

  Vi printar själva storformat på alla olika material Rollup, Tapet, Vinyl, Klistermärken, Ljuslådor, Papper, Banderoll, Fasad vepor, Popup m.m. Låt inte outnyttjade ytor vara outnyttjade det är ett utmärkt ställe att dekorera med reklam och budskap.
 • FÖNSTERDEKOR

  LÅT DITT FÖNSTER TALA FÖR DIG. Det vanligaste som vi arbetar med är frostning av fönster eller fönsterfrostning, insynsskydd på fönster som ligger nära gatan eller glaspartier i kontorslandskap där man vill få en känsla av ombonad. Vi har även jobbat med företag som har sekretess och frostningen blir helt insynsskyddad.
 • FORDONSDEKOR

  Bildekor/fordonsdekor är ett enkelt sätt att synas. Det finns flera industrier i dag som kräver märkta bilar helt enkelt för att veta vem som är vem. Ett snabbt och billigt sätt att profilera sitt företag är genom Bildekor. Din bil kommer troligtvis att finnas i trafik som en rullande reklampelare runt om i staden. Varför inte då se till att din reklampelare får ett utseende.
 • PROFILKLÄDER

  EN TYDLIG FÖRETAGSPROFIL SKAPAR TRYGGHET HOS DIN PERSONAL OCH FÖRTROENDE BLAND DINA KUNDER. Profilkläder är en viktig del i företagets marknadsföring och kommunikation. Syftet med profilkläder är att utmärka sig, skapa samhörighet och synliggöra företaget i positiv bemärkelse samt att skapa ökad medvetenhet om de värden ditt företag representerar.
 • PRESENTREKLAM

  GENOMTÄNKT PRESENTREKLAM LÄMNAR ETT VIKTIGT OCH BESTÅENDE INTRYCK. Muggar. Usb minnen.Isskrapor. Nyckelringar. Presentreklam är mer än ”bara” en penna Många av våra kunder väljer hus och hem saker, det känns bra att ge bort saker som man använder, då har reklamen kommit till sin rätt.
 • TRYCKSAKER

  Vi gör alla olika typer av trycksaker allt från visitkort till broschyrer eller planeringar av komplett kampanj där trycksaker är en del. Vi trycker inte själva på papper men samarbetar med de bästa inom varje område för att kunna leverera snabbt och enkelt till er.
 • WEBBPRODUKTION

  Vi arbetar till viss del med ”hemsidor” men där är vi den som utformar designen inte ”knackar kod” Tillsammans med er så kommer vi fram med förslag och sedan duktiga människor som fixar så att det tekniska funkar som ni önskar, allt vi producerar kan ni själva uppdatera från vilken dator som helst utan några direkta datakunskaper.

Vi finns på facebook

Följ oss på facebook, där finns aktuella projekt eller anna information som gälölöer just för vissa perioder. Så håll ögonen öppna, det kan hända att det händer något som skulle passa just er. Om så är fallet, så är det bara att höra av sig till oss. 

Ett urval av varumärken 

CLIQUE Logo
GRIZZLY Logo
JOBMAN Logo
ORREFORS Logo
SEA Logo
Moberg

gr logo

kontakt

TELEFONNUMMER
026-10 33 50
BESÖKSADRESS
Södra Skeppsbron 17
802 84 Gävle